Post by cuscoajimvehis on Mar 16, 2022 22:37:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای منبع ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
price history, screenshots ...
این بازی خیلی خوبیه من از این بازی 😊خییییییییلی راضیم😊😊 دست سازندش در نکنه 😍😍 من برنامه کودک سونیک رو خیلی دوست دارم و همینطور بازیشو🤩🤩😘 پیشنهاد میکنم این بازی رو نصب کنید🤗🤗 خییییییلی بازی خوبیه 😍😍🤩
به نظر من سونیک دش بهتر از نیروهای سونیک است چون دو بار گفتند نسخه جدید بازی آمده است و من باید آپدیت کنم همچنین این اولین بار است که بازی را آپدیت کردم و دوباره شروع کردم همه شخصیت هایم از بین رفتند. خیلی غمگین بود، اما بار دوم که آن را به روز کردم، من را دوباره راه اندازی نکرد و این صفحه نمایش بی نهایت باحال را به من نشان داد و من خیلی باحال بودم! بنابراین به همین دلیل است که من فکر می کنم Sonic Dash از نیروهای Sonic بهتر است
استفاده از سنگ شکن ضربه های تلفن همراه برای فروش
من عاشق این هستم که شخصیت های جدیدی اضافه می کنید، فقط فکر می کنم باید افراد شرور بیشتری وجود داشته باشند، اما علاوه بر این که به بازی 5 ستاره می دهم، بازی به نظر من بسیار روان است، فقط احساس می کنم باید یک مسابقه آنلاین مانند آنچه در نیروهای Sonic وجود دارد وجود داشته باشد. بازی کردن تقریباً هر روز برای بهتر شدن در بازی واقعاً سرگرم کننده است.
بازی در ماشین بسیار سرگرم کننده است. یکی از علایق من.
Sonic Dash - 달리는 게임 과 점프게임 아케이드 stbf
زیاد خراب میشه
Sonic Dash - Endless Running არკადული vti
من شخصا عاشق این بازی هستم. فوق العاده سرگرم کننده است و روزانه رویدادهای جدیدی برای شخصیت های جدید وجود دارد. تنها مشکل من این است که ای کاش شما بچه ها می توانستید رویدادهای قدیمی را مانند رویداد Pacman بازگردانید. من پکمن میخواستم اما نمیتوانم او را بگیرم. اگر شما بچه ها این کار را انجام دهید من قطعا به یک ستاره 5 تغییر می کنم!
اجتناب از برخی موانع تقریبا غیرممکن است. در یک نقطه در سمت چپ بودم (برای جلوگیری از دو مانع بلند سمت راستم) و دو مانع بلند دیگر در مقابلم قرار داشتند و برای اجتناب از آنها دو بار به سمت راست تند زدم اما باز هم با مانع وسط برخورد کردم. چیزی که من را گیج می کند این است که هر دو ضربه باید ثبت شده باشد زیرا من دوبار صدای سوایپ را شنیدم. یا این یک اشکال است یا بازی در حال ایجاد موانعی است که ممکن است اجتناب از آنها از نظر انسانی ممکن نباشد. زوایای دوربین این کار را دشوارتر می کند.
این خیلی خوب است که به معنای واقعی کلمه Reaper Metal Sonic را دارم و حماسی است
بازی شگفت انگیز من مطمئنم امیدوارم که آنها باس های بیشتری را برای مبارزه مانند سونیک بی نهایت و متال اضافه کنند و همچنین امیدوارم که wisps را نه به عنوان یک رویداد بلکه به طور دائم اضافه کنند و خطوط داستانی زیادی از شخصیت هایی مانند Silver Sonic و Shadow یک خط داستانی برای شخصیت هایی که هستند. کانن در سری سونیک این تمام چیزی است که من میخواهم این بازی 1 میلیارد نفر داشته باشد!!! Btw pls هیچ کاری یا هیچ رویدادی را برای یک بازی صوتی بد انجام ندهید، مانند .... SONIC FORCES ROOKIE EVENT ترکیب شده با ELISE THE PRINCESS EVENT شما که خوب نیست
طراحی کاملا افتضاح یک بازی. همه چیز یک پول نقد است، پسر من 5 ساله است و به خاطر آن همیشه به طور تصادفی برنامه های تصادفی دانلود می کند. آنها آن را بهگونهای طراحی میکنند که اغلب ضرر میکنید و مجبور میشوید یا برای سکهها بپردازید یا از تبلیغات وحشتناکی که در کودکی به سختی میتوان به آن پیمایش کرد، بنشینید. شرم بر سگا برای ساختن این کار.
💋✅✅
Sonic Dash - Endless Running Spillehall ris
این برنامه عالیه اما برای اینکه سونیا و بقیه رو بخریم خیلی پول زیادی میخواد
به روز رسانی های جدید وحشتناک هستند. منظورم کاملا زباله است. بازی بی عیب و نقص بود. چرا چیزی را که هرگز شکسته نشده است درست کنیم؟ من به طور جدی به فکر حذف این بازی هستم. من از این بازی متنفرم و از شما وحشی ها برای این به روز رسانی های وحشتناک متنفرم. شما بچه ها برای این ادم هستید ای لعنتی. یا بوونچا ویمپس "Sonic Dash - Wimps بی پایان". چون تو همینی Wimps. و هرکسی که بعد از این دانگرید این بازی را بازی می کند و از آن لذت می برد، مانند شما بچه ها به خاطر این دانگرید، ویپ است. آره وامپ
ببخشید میخواستم بدونم این الماسها به چه دردی میخوره؟
Sonic Dash APK.0 - بازی برنامه های اندروید
این بازی در واقع جالب است که می توانید همه شخصیت ها را داشته باشید و بخرید، اما بدترین قسمت این است که اگر بمیرید هیچ تبلیغی برای احیا وجود ندارد.
برای من که دانلود شده اما یه نوشته میاره 🤔🤔🤔
Sonic Dash - Endless Running Аркадни kkd
من توی گوشییم این بازی رو داشتم
خیلی سرگرم کننده است، ای کاش وظایف را سریعتر انجام می داد، من می خواهم بیش از یک بار در هر 2 ساعت بازی کنم.
Sonic Dash شما در نقش گربه
تبلیغات مزاحم که نمی توان آنها را نادیده گرفت و باعث مشکلات دیگری مانند خالی ماندن صفحه و خرابی می شود، پنجره های بازشو دریافت می کنید که بسته نمی شوند، بنابراین باید تقریباً بعد از هر مرحله بازی را مجدداً راه اندازی کنید.
خیلی خوبه اما ساختن حلقه قرمز 60 بازی خیلی خوبیه
من آن را خریدم، سن 2 انتخاب کردم، اما بسیاری از بازی های دیگر نصب می شوند، و بچه، او نمی داند چه اتفاقی می افتد، سعی کنید همه چیز را نصب کنید... من دوست دارم پولم را پس بگیرم، قبل از اینکه آن را بگیرم، گفت: ".. .بدون تبلیغات...".....!!@@
<a href=""></a>
من 5 ستاره خود را به 1 تغییر دادم زیرا هر بار مهم نیست که چه زمانی به بازی این بازی برمی گردم، 3 سال پیش یا اکنون که امتیاز بالایی مانند 4 میلیون کسب کرده ام و چیزی که بازی پس از تماشای یک ویدیو برای احیای بازی به شدت خراب می شود. شروع به تبدیل شدن به واقعا glichy می کند تا زمانی که دیگر نمی توانید بازی کنید و سپس یخ می زند و به طور کلی کار نمی کند! واقعاً آزاردهنده است زیرا میخواهم امتیاز برتر خود را شکست دهم و به 5 میلیون برسم، اما به دلیل این مشکل هرگز نمیتوانم. بنابراین من این بازی را 1 ستاره تا زمان رفع آن علامت گذاری می کنم
بازی هر 5 ثانیه یکبار پرش می شود
این بازی بسیار شگفت انگیز است. من این بازی را دوست دارم. این بازی فوق العاده است. من خیلی دوست دارم. این یک بازی عالی است. این بهترین بازی است که من تا به حال بازی کرده ام. Sonic Dash یک بازی خوب برای همه است. من شک ندارم که بازی فوق العاده است. من دوست دارم بازی های ویدیویی انجام دهم. این بازی آسان است. همه چیز در این بازی خوب است.این بازی دارای ویژگی های خوبی است.این بازی دارای انیمیشن زیبا است.آبی رنگ مورد علاقه من است.به همین دلیل است که من عاشق این بازی هستم.این بازی برای نوجوانان خوب است.این بازی پر از ماجراجویی است.بازی زیبا
این بازی را انجام ندهید بسیار بد است و اگر زمانی تلفن خود را به تلفن دیگری منتقل کنید، پیشرفت شما را ذخیره نمی کند
بازی باگ های زیادی دارد پس از قرار دادن تبلیغات، بازی بدون از سرگیری از کار می افتد. یک بار هنگام شکست دادن رئیس، نشانگرهای سبز رنگ که به حرکت خود ادامه می دهند نیز گیر کردند.
بد نیست
- Download for Windows 10/8/7 - آخرین نسخه 1.1 (#1). Sonic dash game free download is a behind-the-back endless running
من عاشق Subway Surfers و Sonic هستم، بنابراین یک بازی Subway Surfers به سبک Sonic عالی به نظر می رسید. اما، بازی به طرز ناامیدکننده ای غیر قابل بازی است. کنترلها بهطور باورنکردنی تاخیر دارند یا گاهی اوقات کاملاً پاسخگو نیستند. من بارها مردهام چون یک سوایپ هرگز ثبت نشد. من واقعاً می خواهم این بازی را دوست داشته باشم، اما واقعا غیرممکن است که بازی کنم. گوشی من چند ساله است، بنابراین می تواند مقصر باشد، اما Subway Surfers روی آن خوب اجرا می شود، بنابراین این بازی نیز باید ...
اگر زیر 14 سال هستید، این بازی را دریافت نکنید! بازی فقط از بازی های گوگل پلی برای ذخیره استفاده می کند، این باید اطلاعات داشته باشد. پسر 6 ساله من از 3 سالگی بازی می کند و بازی را با تمام شخصیت ها باز شده، به دستگاه جدید تغییر داده و باید از نو شروع کند. اعتراف می کنم که این یک بازی سرگرم کننده است، اما نه چندان برای مخاطبان هدف. این را قبل از دانلود در نظر بگیرید.
Version. : v-1.3.1. دسته APK. : Arcade ... Sonic Dash - Endless Running & Racing Game thumbnail.
این یک راه خوب برای گذراندن زمان است، گرافیک خوب است، اما دشمنان تغییر کرده اند و به نظر می رسد که برای کودکان نوپا ساخته شده اند. من کنترل ها را دوست دارم و باس مبارزات عالی هستند. با این حال، شخصیتهای فروشگاه (از لحاظ پولی) در رویدادها حضور دارند، به جز کلاسیک سونیک. لطفا او را به سیستم رویداد بیاورید. همچنین چرخ جایزه نیز تقلب شده است. هنگامی که شخصیت ها را بدست آورید، آن اسلات به 10000 سکه تبدیل می شود و همیشه دقیقاً در کنار آن متوقف می شود. لطفا این را نیز تغییر دهید