Post by cuscoajimvehis on Mar 16, 2022 22:50:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Glass ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Glass IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oyun hack (daha çox xal) ▞▞▞
▞▞▞ Happy Glass 2022 version ▞▞▞
Bu proqramın yenilənmiş versiyasını yeni telefonumda əldə etdim. Köhnə versiya məni reklamlara baxmağa məcbur etmədi, yeni versiya. Mən yuxarı 300 səviyyələrində idim, ona görə də yenidən başlamaq məcburiyyətində qaldığım üçün həqiqətən məyus oldum. Əla oyun (ən azı köhnə versiya). Hər bir reklam təxminən 30 saniyə uzunluğunda və demək olar ki, hər səviyyədən sonra olur. Ödənişli versiya gülməli qiymət strukturuna malikdir (həftədə 8 dollar, ayda 20 dollar və ya ildə 100 dollar). Mən belə düşünmürəm. 10 dollara qədər ödəyərdim (birdəfəlik alış). Əlvida Xoşbəxt şüşə, mən sənin üçün darıxacağam.
Happy Glass Atjautības spēles ntjb
Ən yaxşı oyun! Böyük işə davam edin! Bu oyun o qədər gülməlidir ki, sonunda üzü dəyişir♡ Bu tək oyunda çoxlu müxtəlif mini oyunların olmasını sevirəm. Mənim şəxsi sevimli mini oyunum... yaxşı......hamısı! Bəyənməyən yoxdur və yenə də yaxşı işlərə davam edin.
ƏLADI✌✌✌👍👍👍👍👍👍👍👌👌👇👌
Başlayanlar üçün, niyə mənim telefonlarımın fotoşəkilləri, musiqiləri və digər məlumatlarına daxil olmaq lazımdır? Buna ehtiyac üçün heç bir səbəb yoxdur. İkincisi, mən oyunda səsləri söndürəndə reklamların da səssiz olacağını gözləyirəm. Səsi söndürməyimin bir səbəbi var, buna görə oyun səs-küy yaratmır, bu, oyunun oynadığı reklamları əhatə etməlidir. Bu proqram, həqiqətən, bir növ kölgədir və mütləq quraşdırmaya dəyməz.
Oyun üçün gözəl ideyadır, nə qədər asan olması istisna olmaqla, onu bəyənirəm. Səviyyələr arasında keçə bilməyəcəyiniz hər bir səviyyə və şüşə doldurma səhnəsindən sonra 10s reklamlar oyunu bəyənməyimə baxmayaraq onu silməyə məcbur etdi. Səviyyələrin özləri yalnız 5 saniyə aldıqda səviyyələr arasında 20-30 saniyə gözləməli olsam, gülüncdür.
Məntiqi oyundur bəyəndim
Ekranınıza xətti sürüşdürmək və səviyyəni keçmək 1 saniyə çəkir və hər bir səviyyədən sonra 30 saniyəlik reklamla mükafatlandırılırsınız. Səviyyəni bitirdikdən sonra "mükafat" üçün fırlanma seçiminiz də var. Soruşduğunuz mükafat nədir? Bəli. Başqa 30 saniyəlik reklam. Oyundan daha çox reklam. Buna dəyməz.
Yaxsidi oyub
Superhero War Premium แอ็กชัน uepu
möhtəşəm
Heyrət! Vay
Bu oyunda tez-tez görünən çoxlu reklam var. Səviyyəni hər dəfə tamamlayanda bir reklam açılır. Reklamlar YouTube-dan daha pisdir və bir şey deyir. YÜKLƏMƏYƏ VAXTINIZI İSTƏMƏYİN! Bu oyuna böyük ümidlər bəsləyirdim və çox əyləncəli görünürdüm. Reklamlar mənim üçün bütün təcrübəni məhv etdi. Yükləmə.
Səviyyə 519-da nasazlıq var. Nə etsəniz də, fincan trasa yapışır. Mən oyunu bitirməyə çox yaxın idim və bu düzələnə qədər davam edə bilmərəm.
Əyləncəli oyun. Reklamlar onu öldürsə də, hər 3-4 səviyyədən bir 20 saniyə davam edən əlavələr var. Həmçinin bir seçim olaraq, göstərişlər üçün istifadə etmək üçün daha çox sikkə əldə etmək üçün DAHA ÇOX reklamlara baxa bilərsiniz. Ümumilikdə, siz vaxtınızın 50%-ni oyun oynamağa, qalan 50%-ni isə reklamlara baxmağa sərf edirsiniz.
Açıldıqdan bir dəqiqə sonra 3 15 saniyə reklam. Üstəlik onlara pul vermək üçün öz reklamları. Aşağıdakı banner reklamını unutmayın. Pulsuz oyununuzda bir qədər pul qazanmaq üçün reklamla pul tutmaq arasında fərq var. Səviyyə 2-dən keçə bilmədiyim üçün çoxlu reklam var.
Əla oyundura
Bir ulduz bele düşmür çox maraqsizdi yenede bilesiz (bir ulduz verdim ki, rəy bildirin)
Oyunun özü əyləncəlidir və bu qədər sinir bozucu olmasaydı, bu, fantastik vaxt öldürücü olardı. Siz tapmacanı mükəmməl həll edə bilərsiniz, lakin əgər o, sadəcə sizə verilən parçalardan istifadə etsə, lakin əvvəlcədən təyin edilmiş metoda uyğun gəlmirsə, siz ulduzları əldən vermiş olursunuz. Bu, mənim fikrimcə, həqiqətən çox beyin zəhlətökənlik və yaradıcılıq tələb edir.
ürəyimcə olmadı amma yaxşı idi
Happy Glass ধাঁধা uzne
Yaxşı başladı, lakin hər uğurlu səviyyədən sonra əlavə etməyə başladı. 5 və ya 6 saniyəlik oyundan sonra 45 saniyə əlavə edildi. Çox tez çox darıxdırıcı oldu. Reklamlar üçün başqa bir vasitə, təkrar-təkrar eyni bir neçə reklam. Bir şeyi ilk dəfə görəndə istəmirəmsə, onu 50-ci dəfə istəyəcəyimi düşündürən nədir?
Əyləncəli və asılılıq yaradan oyun. Reklamlar onu məhv edir. Hər səviyyədən və ya 2-dən sonra həmişə qismən keçmək üçün gözləməli olduğum bir reklam var. Səviyyələr daha çətin səviyyələrdə 30 saniyədən 1 dəqiqəyə qədər çəkdiyi üçün sinir bozucudur, buna görə də 10-15 dəqiqə oynayıramsa, bu, çoxlu əlavələrdir. Mən başa düşürəm ki, pulu reklam sahəsi ilə qazanmaq lazımdır, amma bu..... bu yol deyil. Təəssüf ki, reklamlar əyləncəli və yaradıcı bir oyunu məhv etdi. Tətbiq çox zəhlətökəndən sonra silindi.
Mən bu oyunu sevirəm, ilk baxışdan qrafika ilə bağlı görünmürdü, amma siz oynamağa başlayanda dərhal bağlandığınız zaman, bu oyunda mütləq daha az oyun olacaq.
Bu, həddən artıq çox reklamdan ibarət əyləncəli oyun üsuludur və mənə elə gəlir ki, Ulduzları alarkən aldadılıram dedi ki, yaxşı bir iş görəndə heç vaxt üç ulduz almırsınız
☺😉😯😅😉😃😆😅😉😕😯😆😡😥
Bu, məni əyləndirən yaxşı bir oyun idi. Son dəfə oynadığım vaxtda 267-ci səviyyədə idim, sonra nədənsə proqrama basdığımda o, məni 1-ci səviyyəyə qaytardı. Və bütün irəliləyişlərim itirildi. Nə baş verdiyini bilmirəm, amma axmaq idi.
Happy Glass פאזל khqw
Bu oyundakı reklamların miqdarı ürək bulandırır və reklamların necə bağlanacağını anlamağa çalışmaq bulmacaların özündən daha çətindir.Bunu tapmaca oyunu adlandırmaq əslində çox səxavətlidir. Eynəyin tökülməməsi üçün düz bir səthdə olması lazım olduğunu başa düşürsünüzmü? Təbriklər, siz Superbowl dəyərində reklamlara baxmadan bu oyunu məğlub etdiniz.
😒
Bu, həqiqətən başınızı istifadə etməyə vadar edən çox xoş bir oyundur. Bəzi səviyyələr hətta çətin ola bilər. Bu proqramın bir aşağı tərəfi reklamların həddindən artıq olmasıdır. Oyunun oynanması ilə reklamların izlənməsi nisbəti 30/70 olmalıdır. Mən real oyundan daha çox reklamları gözləməyə sərf edirəm.Və 5 saniyəlik reklamların əksəriyyəti 30 saniyə uzunluğundadır. Mən həqiqətən oturub onu oynamaqdan həzz ala bilsəm, oyun 5 ulduza dəyər. Təəssüf ki, reklamlardan o qədər əsəbiləşirəm ki, sınmamaq üçün oynamağı dayandırdım.
Happy Glass እንቆቅልሽ dou
Happy Glass Слагалице btk
Oyunun özü o qədər də pis deyil, lakin hər bir səviyyədən sonra təxminən 15 saniyəlik bir reklama baxmaq lazımdır.Hər səviyyə olduqca asandır, ona görə də onun 10%-i oyun oynayır, qalan 90%-i isə reklamlardır. Bu olduqca gülüncdür. Demək olar ki, hər proqramda tonlarla reklam var, lakin bu proqram onu çox uzaqlara aparır. Bu oyundan həzz almağın yeganə yolu heç bir reklam almamaqdır, lakin bu mənim vaxtıma dəyməz.
gözəldir amma reklamı düzəldir.👍👎
pis oyndur
Bele şey olar
Bu oyunu sevirəm. Bu çox möhtəşəmdir. Əgər strategiya oyunu axtarırsınızsa, məncə, onu tapmısınız. Bu oyun sadəcə zəhmlidir! Bu oyunu qiymətləndirdiyiniz zaman dörd və beş ulduzun hamısını qiymətləndirmək üçün əmin olun.