Post by cuscoajimvehis on Mar 16, 2022 23:16:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kanji do Dia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kanji do Dia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهایی برای استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Kanji do Dia 2022 version ▞▞▞
Kanji do Dia Pendidikan raus
من عاشق این برنامه هستم این برنامه بسیار عالی است
سومپه آپان سیه اینی؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه عالی... با آپدیت جدید، حالا می توانید روماجی را کنار بگذارید و این عالی است... خیلی ممنون از اینکه به من و بقیه کسانی که درخواست کردند گوش دادید... 5 ستاره از من... باز هم ، خیلی ممنون... من آن را بررسی می کنم و با آن بازی می کنم تا به شما بازخورد بدهم k؟ بارها و بارها... خیلی ممنون!! PS اولین چیزی که الان دیدم... داشتم تستی روی سطح 1 کانجی انجام می دادم (کانجی بپرسید، تعریف انگلیسی را بدهید)، و در سمت راست رادیکال آن کانجی را می بینید... می توانید آن قسمت را حذف کنید. ?(یا گزینه ای برای خاموش کردن اطلاعات اضافی وجود دارد) اساساً به من پاسخ هایی برای آن می دهد ... فکر می کنم می توانم برای کانجی سطح بالاتر مفید باشم ... اما بله ... فقط یک فکر در آنجا ... با تشکر برای گوش دادن!
آن را بسیار دوست دارم، واقعا برای دانش آموزان خوب است
این یک برنامه بسیار خوب برای یادگیری کانجی جدید است. اما ای کاش ویژگی ای وجود داشت که خوانش های هیراگانا را نشان می داد. (از آنجایی که کاتاکانای من بهترین نیست. و من می خواهم سعی کنم از رمانجی اجتناب کنم)
تلفظ خوب خواهد بود.. و چرا خواندن پینیین را می گوید؟!
فوق العاده آموزنده و تا آنجا که می تواند ساده باشد
برنامه خوب بسیار مفید.
عالی، یکی از بهترین برنامه هایی که تا الان باهاش برخورد کردم... شدیدا پیشنهاد میکنم!
بهترین برنامه یادگیری کانجی که تا به حال استفاده کرده ام
برنامه شگفت آور خوبی است، من مطمئناً از آن استفاده خواهم کرد.
من این را دوست دارم. اگر توسعهدهنده نکاتی را اضافه کند که چه نوع rōmaji است و آیا rōmaji چیزی شبیه به آن است، بسیار خوب است.
من برنامه را دوست داشتم، بسیار کامل است، اما می تواند یک نوار جستجو برای جستجوی کانجی داشته باشد.
امیدوارم کانجیهایی را که قبلاً یاد گرفتهام/با آنها مواجه شدهام و دوست دارم آنها را به یاد بیاورم، نمایش دهد. و برخی از داده ها اگر به آن تسلط داشته باشید یا چیز دیگری. اما بالاتر از همه، این یک برنامه خوب برای مبتدیانی مانند من است
واقعا خوب
خیلی ممنون، این برنامه واقعاً در تلاش برای یادگیری ژاپنی من مفید است.
وای! این یکی از بهترین برنامه های یادگیری ژاپنی است و رایگان است. عاشقشم! 5 ستاره مطمئنا
برنامه خوب Bery من از توسعه چنین برنامه مفیدی تشکر می کنم، اما در تست kanna برای (gya, myu, pya...) مشکلی وجود دارد، یا عکس kanna به طور کامل نشان داده نمی شود یا نتیجه اشتباه است.
برنامه واقعاً خوب است، اما من فکر میکنم که برنامه thr باید یک دکمه مورد علاقه یا سابقه کانجی قبلی داشته باشد، زیرا در غیر این صورت، yiu ممکن است یک knji را چندین بار پشت سر هم مطالعه کند.
Kanji do Dia Koulutus sffc
من سال ها از این برنامه استفاده می کنم و هنوز هم آن را دوست دارم. متأسفانه مجبور شدم یک تلفن جدید تهیه کنم تا متوجه شوم که سیستم/ویژگی اعلان روی آن کار نمی کند. من یک ستاره برداشتم تا مشکل متوجه شود. xiaomi redmi 6. تمام تلاشم را انجام داد. در انتظار کمک ویرایش: حل شد، متشکرم.
این برنامه بسیار مفید برای زبان آموزان است
<a href=""></a>
من صادقانه فکر می کنم شگفت انگیز است
Kanji do Dia Enseignement cymg
این بهترین برنامه برای یادگیری کانجی برای موبایل است که من تا به حال دیده ام و خیلی دیده ام. امیدوارم بتوانید برنامه ای شبیه به این بسازید یا محتوایی را برای بهبود واژگان اضافه کنید و بدون آگهی است. امیدوارم بتوانید گزینه ای برای کمک به ما اضافه کنید!! هر چند فقط یک پیشنهاد.. فلش کارت های تکرار فاصله!! اگر این برنامه دارای فلش کارت های تکراری با فاصله است، این تنها برنامه ای است که برای همه سطوح به یادگیری کانجی نیاز دارید.
برنامه استثنایی. فوق العاده است.
برنامه خوب، مفهوم جالب، ویژگی های خوب 👍
اگر از آن برای تکمیل مطالعات دیگر خود استفاده می کنید، این برنامه مشکلی ندارد. اما من می خواهم چند کلمه مثال برای هر کانجی ببینم. معنی و خواندن به تنهایی ممکن است برای مفید بودن کافی نباشد مگر اینکه خودتان آن را به صورت دستی جستجو کنید (کاری که من انجام داده ام).
بهترین برنامه یادگیری کانجی که من پیدا کردم. مرتب، منظم و شهودی.
یکی از بهترین ها
بسیار خوب ! شخصیت های اصلی، کانجی، استروک، تلفظ همه در یک
عاشق برنامه، یادگیری و تمرین آسان است.
خوبه. اما ای کاش شمارنده داشت تا نشان دهد که ما چند کانجی یاد گرفته ایم/باقی مانده و کل کانجی در هر درجه
سلام! من فقط نمی توانم توضیح دهم که چگونه برنامه شما را دوست داشتم. این کاربردی ترین برنامه تا کنون است! من از شما متشکرم و من یک پیشنهاد برای برنامه شما نیز دارم. اگر می توانید یک کتابخانه "Learnt Kanjis" اضافه کنید که بتوانیم کانجی هایی را که یاد گرفتیم اضافه کنیم و ببینیم چند کانجی یاد گرفته ایم، خیلی خوب است. امیدوارم یه همچین چیزی اضافه کنی ^^
دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، با تشکر از زحمات شما واقعاً از آن سپاسگزارم.
O aplicativo é ótimo, mas eu acho q vocês poderiam colocar separado a leitura mais comum do kanji, assim facilitaria muito. colocar os kanjis de verbos na forma de dicionário.E adicionar palavras com dois ou mais kanjis
این باید بهترین برنامه برای یادگیری کانجی باشد. رابط کاربری تمیز، ویژگی های بسیار خوب و مفید کاملاً دوست دارم.
اگر در وسط آزمایش 400 کانجی به برنامه دیگری تغییر کنم و به این برنامه برگردم، صفحه چشمک میزند و صفحه اصلی من را نشان میدهد و پیشرفت من از بین میرود.
وای خیلی عالی بود، tnx برای این برنامه ♥♥♥♥
این برنامه واقعاً شگفتانگیز کار میکند، من آنها را بعد از اینکه به اندازه کافی تکرار کردم به یاد میآورم، اما شاید بتوانید چیزی شبیه به آن اضافه کنید، مانند اینکه چگونه هیراگانای ژاپنی あ در واقع کاملاً شبیه به A است و غیره. با این وجود، واقعاً خوب کار میکند. برای من:3
بهترین برنامه برای یادگیری ژاپنی ها.
بهترین برنامه برای یادگیری چیز دیگری برای اضافه کردن وجود ندارد. کارت عالی بود!! به هر حال، من یک پیشنهاد خوب دارم: دکمههای اسکرول را به لیستهای کانجی اضافه کنید (برای حرکت سریعتر و دانستن مدت زمان تا پایان). و بسیار خوب خواهد بود 2 موقعیت را در لیست پیگیری کنید، به طوری که هر بار که وارد یک کانجی یا رادیکال میشوم و به عقب برمیگردم، 2 بالا را بازنشانی نمیکند، این یک نوع سنگین است. با تشکر از شما 4 کار شما!
استفاده از این برنامه بسیار آسان است. تنها پیشنهاد من شامل دستورات سکته مغزی است.
مطمئناً برنامه عالی است، اما مشکلات تست هنگام خواندن آن، کل کلمه را به عنوان مثال wyu نشان نمی دهد
بهترین برنامه
Kanji of the Day Education sab